+47 4634 4505 info@axitour.com

Trådløst kommunikasjonssystem for baseball og softball

Det er avgjørende for baseball og softball dommere å kunne kommunisere så direkte som mulig med assistentdommeren for å kunne dømme kampen på best mulig måte. Avstand, dommerens og assistentenes posisjonering samt tempoet i kampen gjør at dette ikke alltid er mulig. Med det trådløse kommunikasjonssystemet AXIWI for fotballdommere kan du nå kommunisere raskt og direkte med kollegene dine uten å gå glipp av noe, noe som gjør deg i stand til å dømme kampen på best mulig vis. Kommunikasjonssystemet har dessuten en svært overkommelig pris: Tilsvarende kommunikasjonssystemer for dommere kan være opptil fem til seks ganger dyrere.

Godt å vite:

Dommer dømmer AXIWI med en 8,1

96% av dommerne anbefaler AXIWI

AXIWI AT-350

AXIWI AT-320M

AXIWI HE-075

Dommersett REF-002

Rimelig kommunikasjonssystem for baseball og softball dommere

Med kommunikasjonssystemet AXIWI kan opptil seks personer kommunisere håndfritt med hverandre samtidig – akkurat som en telefonsamtale. Man kan velge en åpen lytte-og-snakke-forbindelse eller bare snakke-forbindelse ved å trykke på S-knappen. Avhengig av programvare-konfigurasjonen kan en 7. eller 8. person bryte inn i samtalen, men denne dytter samtidig en annen person ut av kommunikasjonssirkelen. Kun personer med en AXIWI- enhet kan lytte, og andre personer kan ikke høre samtalen i det hele tatt.

Fordeler for futsal dommere som bruker et trådløst kommunikasjonssystem med toveis overføring

Raske avgjørelser med «åpen» linje

  • Proaktivt kampstyringsverktøy
  • Direkte kontakt med dommere og funksjonærer
  • Alle (med AXIWI) blir direkte oppdatert

Motiverer dommerteamet

  • Dommere og funksjonærer er sterkt involvert

Reduserer antall feil

  • Få kritiske kampavgjørelser korrekt
  • Kommuniser relevant informasjon raskt og direkte

Profesjonelt

  • Spillere og trenere setter pris på teknologien fordi den øker antall korrekte avgjørelser og forbedrer dommerens prestasjon.

Dommerutvikling

  • Ved å la dommerutviklere og observatører lytte til kommunikasjonen (med AXIWI) mellom dommerne under kampen vet de eksakt hva dommerne på banen sier og hvordan de reagerer på spesifikke situasjoner på banen. Dette gjør det enklere for dommerutvikleren å gjennomføre gode evalueringer og utvikle dommerens ferdigheter.

AXIWI på Instagram

Følg oss på instagram. Klikk her for å gå direkte til Instagram-kontoen vår.

Spørreundersøkelse: Hvilke muligheter kan et kommunikasjonssystem tilby dommere og idretten?

Dommere tar mer korrekte og effektive avgjørelser med et kommunikasjonssystem.

I juni 2016 arrangerte Axitour Communication Systems en undersøkelse blant dommere i Nederland. Dommerne som deltok i spørreundersøkelsen, er aktive i flere idretter på alle nivåer. For å skaffe informasjon laget vi en spørreundersøkelse både for dommere som bruker kommunikasjonssystemer, og dommere som ikke bruker kommunikasjonssystemer.

AXIWI AT-350

AXIWI AT-320M

AXIWI HE-075

Dommersett REF-002

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Ring +47 4634 4505
eller send en e-post til info@axitour.no

Be om et tilbud