+47 4634 4505 info@axitour.com

Trådløst kommunikasjonssystem for strandidrett

Også i strandidrett og utendørsaktiviteter er AXIWI ideelt for direkte og rask kommunikasjon mellom dommere og funksjonærer. Nesten alle strandidretter blir dømt av et dommerlag som må levere gode prestasjoner, selv om de er posisjonert på ulike steder på banen. Kommunikasjonssystemet sikrer at man kan diskutere kampsituasjoner og ta avgjørelser sammen på en profesjonell måte.

Kommunikasjonssystemet AXIWI er mye brukt av trenere og dommere i utendørssport, hvor det ofte kan være varierende værforhold. AXIWI motstår små støvpartikler og er vanntett mot små vannmengder. Vi råder alltid kundene våre til å bruke AXIWI OT-008 armbelte. Dette gjør at AXIWI kommunikasjonssystem også er attraktivt for flere utendørsidretter og -aktiviteter som: strandvolleyball, strandfotball og strandhåndball.

 

Godt å vite:

Dommer dømmer AXIWI med en 8,1

96% av dommerne anbefaler AXIWI

AXIWI AT-350

AXIWI AT-320M

AXIWI HE-075

Dommersett REF-002

Rimelig kommunikasjonssystem for strandturnering dommere

Med kommunikasjonssystemet AXIWI kan opptil seks personer kommunisere håndfritt med hverandre samtidig – akkurat som en telefonsamtale. Man kan velge en åpen lytte-og-snakke-forbindelse eller bare snakke-forbindelse ved å trykke på S-knappen. Avhengig av programvare-konfigurasjonen kan en 7. eller 8. person bryte inn i samtalen, men denne dytter samtidig en annen person ut av kommunikasjonssirkelen. Kun personer med en AXIWI- enhet kan lytte, og andre personer kan ikke høre samtalen i det hele tatt.

Nederlandsk mesterskap beachfotball 2016

Nederlandsk mesterskap håndball 2016

Fordeler for dommere som bruker et trådløst kommunikasjonssystem med toveis overføring

Raske avgjørelser med «åpen» linje

  • Proaktivt kampstyringsverktøy
  • Direkte kontakt med dommere og funksjonærer
  • Alle (med AXIWI) blir direkte oppdatert

Motiverer dommerteamet

  • Dommere og funksjonærer er sterkt involvert

Reduserer antall feil

  • Få kritiske kampavgjørelser korrekt
  • Kommuniser relevant informasjon raskt og direkte

Profesjonelt

  • Spillere og trenere setter pris på teknologien fordi den øker antall korrekte avgjørelser og forbedrer dommerens prestasjon.

Dommerutvikling

  • Ved å la dommerutviklere og observatører lytte til kommunikasjonen (med AXIWI) mellom dommerne under kampen vet de eksakt hva dommerne på banen sier og hvordan de reagerer på spesifikke situasjoner på banen. Dette gjør det enklere for dommerutvikleren å gjennomføre gode evalueringer og utvikle dommerens ferdigheter.

AXIWI på Instagram

Følg oss på instagram. Klikk her for å gå direkte til Instagram-kontoen vår.

Spørreundersøkelse: Hvilke muligheter kan et kommunikasjonssystem tilby dommere og idretten?

Dommere tar mer korrekte og effektive avgjørelser med et kommunikasjonssystem.

I juni 2016 arrangerte Axitour Communication Systems en undersøkelse blant dommere i Nederland. Dommerne som deltok i spørreundersøkelsen, er aktive i flere idretter på alle nivåer. For å skaffe informasjon laget vi en spørreundersøkelse både for dommere som bruker kommunikasjonssystemer, og dommere som ikke bruker kommunikasjonssystemer.

AXIWI AT-350

AXIWI AT-320M

AXIWI HE-075

Dommersett REF-002

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Ring +47 4634 4505
eller send en e-post til info@axitour.no

Be om et tilbud