+47 4634 4505 info@axitour.com

Trådløst kommunikasjonssystem for syklister

Å snakke mens man sykler er ikke det enkleste man kan gjøre, spesielt ikke når intensiteten øker til over normalt tempo. Kommunikasjonssystemet AXIWI for syklister bidrar til å gjøre kommunikasjonen mellom syklister enklere og tryggere.

Ofte sykler man på rekke etter hverandre, noe som kan gjøre det utfordrende å kommunisere med hverandre. Med AXIWI-350 og AXIWI AT-320M dupleks toveis kommunikasjonssystem kan seks syklister snakke med hverandre, akkurat som man gjør under en vanlig telefonsamtale –uten å måtte trykke på knapper. Syklistene kan også advare hverandre mot potensielt farlige situasjoner, snakke om den vakre utsikten eller om dagligdagse ting.

Godt å vite:

Dommer dømmer AXIWI med en 8,1

96% av dommerne anbefaler AXIWI

AXIWI AT-350

AXIWI AT-320M

AXIWI HE-075

Dommersett REF-002

The AXIWI kommunikasjonssystem for sykling

Axiwi AT-320M veier bare 39 gram og er på størrelse med en fyrstikkeske. AXIWI-enheten leveres med en sikkerhetssnor, klipsfeste og batteri med strøm nok til åtte timers kommunikasjon. I en gruppe med mer enn seks syklister er det mulig for andre å bryte inn i samtalen dersom de også har en AXIWI-enhet. Å bryte inn i samtalen krever et enkelt trykk på S-knappen på AXIWI-enheten. Alle medlemmene i gruppen kan lytte til enhver tid, men bare seks personer kan snakke samtidig.

AXIWI kommunikasjonssystem for syklister forbedrer tryggheten og sykkelopplevelsen

Du kan gjøre andre oppmerksomme på farlige situasjoner, snakke om alt og ingenting eller bare peke på noe vakkert. Axiwi AT-320M, som kun veier 39 gram og er på størrelse med en fyrstikkeske, har en sikkerhetssnor, klipsfeste og nok strøm til åtte timers kommunikasjon. Andre syklister kan lytte eller bryte inn i kommunikasjonssirkelen hvis de også har en AXIWI AT-320-enhet.

AXIWI på Instagram

Følg oss på instagram. Klikk her for å gå direkte til Instagram-kontoen vår.

Spørreundersøkelse: Hvilke muligheter kan et kommunikasjonssystem tilby dommere og idretten?

Dommere tar mer korrekte og effektive avgjørelser med et kommunikasjonssystem.

I juni 2016 arrangerte Axitour Communication Systems en undersøkelse blant dommere i Nederland. Dommerne som deltok i spørreundersøkelsen, er aktive i flere idretter på alle nivåer. For å skaffe informasjon laget vi en spørreundersøkelse både for dommere som bruker kommunikasjonssystemer, og dommere som ikke bruker kommunikasjonssystemer.

AXIWI AT-350

AXIWI AT-320M

AXIWI HE-075

Dommersett REF-002

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Ring +47 4634 4505
eller send en e-post til info@axitour.no

Be om et tilbud